Clujul prin ochii tai !


Cluj-Napoca ofera o lumina noua asupra turistilor straini care vin in Romania pentru ca majoritatea care merg in Ungaria aleg si Romania pe lista lor de vizitat si primul contact pe care il au cu societatea, viata culturala si distractia romaneasca este Cluj Napoca.

Cei ce aleg Cluj Napoca ca primul oras din Romania il aleg pentru ca vor ceva unic, ceva special si linistit ,,o regina neincoronata" a Ardealului.

Toti turistii straini raman placut impresionati de arhitectura orasului, caldura oamenilor, de posibilitatea de a face cat mai multe lucruri si sa se simta cat mai mult in scurta lor sedere farmecul Clujului.

S-ar putea face pentru turistii straini in limba engleza reviste cu evenimentele culturale lunare, de divertisment si locuri unde se pot distra si harti cu centrul Clujului unde se afla restaurante, pub-uri, cluburi si cafenele.

Se pare ca hostelurile incep sa fie cunoscute si printre romani si printre straini ce le aleg in defavoarea hotelurilor datorita ca sunt metode mult mai ieftine de cazare si locul in care pot sa intre in viata culturala a romanilor.

In momentul de fata pe piata din Cluj sunt trei hosteluri : Nota Bene Hostel, Retro Hostel si Transylvania Hostel dar sunt prea putine pentru ce se cere pe piata.

In momentul de fata Romania ocupa locul 3 la nivelul de hosteluri mici si medii, iar Clujul se afla pe o pozitie fruntasa ca oras agreat de calatorii straini.

Calatorie placuta si aventuri cat mai multe in Cluj !!!

Totul despre Hostel