Cum sa alegeti hostelul potrivit


Pe orice site de hostel booking fiecare hostel are un rating format din parerile consumatorilor fiind impartite pe sase criterii de baza:

  1. Caracterul hostelului - se refera la cat de bine s-au simtit in hostel, daca paturile au fost comode, daca hostelul are personalitatea care il face unic.
  2. Securitate - se refera daca hostelul are dulapuri cu cheie in camera, carduri magnetice la usa sau camere de supraveghere.
  3. Locatia - se refera daca se poate ajunge rapid si usor la hostel fara sa se piarda ore cautand locatia hostelului.
  4. Personalul - se refera daca sunt amabili cu clienti, daca ii ajuta in ceea ce au nevoie si daca intra in vorba cu ei sa ii faca sa se simta ca intre prieteni.
  5. Distractia - se refera daca hostelul are bar unde se poate socializa, nopti de iesit prin cluburi, pub-uri sau doar la o cafea, daca se tin jocuri de socializare si daca se face nopti de vizionarea a unor filme.
  6. Curatenia - se refera la gradul de curatenie dintr-un hostel (bai, toalete, dusuri, camere, sala de mese, etc.)
Si acuma as vrea sa va intreb cate hoteluri ofera aceasta informatie??


Fii open-mind si calatoreste liber!

2 Responses to Cum sa alegeti hostelul potrivit

  1. Intrebarea este: cite hosteluri ofera aceste lucruri enumerate? Pe unde am calatorit, nici unul nu are dulapuri separate (majoritatea deloc!). La multe din ele nici la camera nu exista o cheie, macar normala, nu magnetica. Baie in camera de 2 locuri am gasit doar in Sibiu, nici macar Bucurestiul nu are asa ceva. Cit despre hostelurile mult-laudate din Cluj... Dumnezeu cu mila! Tarif mare, confort ca la gara din Teius.
    Cum li s-a dat autorizatie? Cum nu ii verifica nimeni?

  2. Tini, cred ca confunzi conceptul de hostel cu conceptul de pensiune si/sau hotel.

    Toate cele bune.

Totul despre Hostel