Hostel VS Hotel

Motivul principal e simplu DIN RATIUNI ECONOMICE.De exemplu o camera double la un hotel din centrul unui oras renumit sau capitala poate fi intre 100-200 euro pe cand in aceeasi locatie sa fie un hostel cu pretul la o camera double sa fie maxim intre 40-50 euro.

Alt motiv pentru care e mai bine sa alegi un hostel fata de un hotel este atitudiunea formala de la receptioner la directorul hotelului, care te ajuta cu informatii doar daca ii intrebi si atunci se limiteaza doar la informatiile de baza. La hostel este total invers orice angajat in frunte cu managerul se dedica bunastarii clientului de a se simti intr-o mare familie ,,multiculturala" unde se pot lega prietenii de durata sau prietenii de drum.

Hostelul poate fi o evadare din normal, o idee noua de turism in Romania pentru ,,backpackers" adresandu-se in mod special tinerilor care nu dispun de multi bani si care vor sa calatoreasca sa cunoasca noi mentalitati, noi perspective asupra vietii si sa traiasca spiritul tarii in care si-au inceput odiseea.

Calatorie placuta si aventuri cat mai multe!


One Response to Hostel VS Hotel

  1. In principiu sunt de acord cu afirmatia ta, de ce hostel si nu hotel din ratiuni pur economice, dar cred este exagerat sa afirmi ca o camera la hotel este peste 100 euro.
    Cu 40 Euro poti sa stai la hotel, de 3* , intr-o zona centrala in Bucuresti si sa ai si micul dejun inclus.
    Pentru hostel bugetul este cam 10 euro/pat , nicidecum 40-50 euro?

    Tarife reale hoteluri in bucuresti pe www.hotel-bucuresti.com

Totul despre Hostel