Folositi notebook-ul cand plecati intr-o calatorie?


O data ce pornesc intr-o calatorie imi place sa fiu pregatit si ordonat in tot ce este nevoie de la haine paine la periuta de dinti, cu hartile deja pregatite printate de pe internet si desigur nelipsitele ghiduri desi nu tin cont de ele o data ce sunt ajuns acolo; ma ajuta sa imi formez o idee asupra aceea ce as dori sa vizitez.

Poate o sa ma considerati mai nebun dar imi place sa imi iau laptopul cu mine cand plec in afara, imi place foarte mult ideea de flashpacking - aceasta forma de turism este reprezentata de turistii care vor sa isi exprime gandurile, memoriile despre intreaga calatorie in timp real folosind blogingul, facebook-ul, twitter si multe altele.


Noul notebook de la ASUS UL30 mi se pare notebook-ul perfect destinat calatorilor si sa iti spun asa intre patru ochi ,,Merita frate!!” intra aici sa te convingi. Gandeste-te numai ce fain este sa ai autonomie de 12 ore in care poti sa le folosesti la maxim, mai ales daca alegi ca mine avionul cand vrei si stai mai multe ore in aeroport decat zborul propriu zis, in care simti ca timpul trece extrem de greu daca n-ai nimic de facut.

Majoritatea hostelurilor ofera wireless, un lucru excelent daca ai laptop deoarece poti sa iei legatura cu prietenii pe skype sau sa scrii pe blog in care sa le arati cat de frumoasa este locatia ta de vacanta, si imi place ca ai tastatura luminoasa daca iti place sa te intinzi pana mai tarziu cu povestile pe mess sau poate prinzi o vreme ploioasa si nu ai nici un chef sa iesi din hostel.

Probabil te intrebi cum se face de are o autonomie asa de mare, raspunsul este foarte simplu … deoarece utilieazeaza procesoare Intel UVL si folosesti ultimele tehnologii utilizand procesoare cu tensiuni reduse.

Si nu pot sa inchei articolul fara sa iti spun : ,,Inchide ochii ,imagineaza-ti ca esti intr-un tren, masina sau avion cu ce iti place tie sa calatoresti, simti relaxarea caldura care te cuprinde si starea de care iti spune ca ai chef sa faci ceva cand stii ca mai ai ore bune pana ajungi la locatia X, imagineazati ca ai laptopul de la ASUS si te uiti la un film in calitate High Definitions sau asculti melodiile din playlist si te uiti pe geam la piesajele spre locatia X.”

Calatorie furtunoasa!!! si nu uitati sa ma sustineti in concursul organizat de PCNews - Superblog 2009


19 Responses to Folositi notebook-ul cand plecati intr-o calatorie?

  1. Un laptop poate fi cel mai bun prieten in tren, dar nu pe la noi in Romanica. Risti sa ramai fara el :P

  2. multumesc :), bafta si tie ;)

  3. Citind articolul tău deja îmi imaginam o călătorie liniştită cu trenul, cu un ASUS în faţă.

  4. Foarte fain articolul , succes in continuare , cred ca te-ai descurcat bine la aceasta proba.

  5. Va multumesc pentru aprecieri

  6. Chiar util, nu stiam despre faza cu internetul wireless in hosteluri. Bafta in continuare!

  7. frumoasa descriere a utilului !
    Succes !

  8. interesant articol la drum lung e forte bun ;)

  9. Foarte fain articolul tau. E mai bun ca al meu, recunosc!

    Bafta!

  10. Incitant şi foarte realist, îmi place! Baftă!

  11. Mulţumesc pentru vizită. Baftă în continuare!

  12. Cool articol! Mersi pt apreciere si bafta si tie l concurs

  13. Mere treaba! Bafta in continuare!

  14. niciodata nu strica o urare in plus :D
    succes ;)

  15. @Iulia: Mare adevar spui, eu noroc ca nu pot dormi noaptea cand calatoresc cu trenul si am stat mai tot timpul cu ochii pe geanta unde era laptopul! :D

    Cat despre articol ce sa spun mi-a placut, mi-a adus acel zambetel pe fata mai ales ca mi-am amintit de unele calatori care mai de care mai cu peripetii.
    Multa bafta in continuare! ;)

  16. Foarte tare articolul si tema, mie personal mi-a placut mult, chiar daca poate nu m-am descurcat foarte bine. :D

    Sa ai bafta!

  17. Felicitari! Bine scris, frumos povestit... Eu am fost mai pe scurt. :)

  18. Frumos povestit.

  19. multa multa la concurs :)

Totul despre Hostel