Podcast audio si video - Totul despre Hostel


    De saptamana viitoare o sa apara primele podcasturi atat audio cat si video in care v-a fii prezentat atat conceptul de hostel, interviuri cu clientii la hostelul care lucrez (cu acordul lor) si prezentarea hostelului la care lucrez, cu acodrul managerului meu, Iuliana Csapo.
   Un podcast este o serie de fisiere media digitale (fie audio sau video), care sunt eliberate episodic si descarcate prin intermediul internetului. Modul de livrare diferentiaza podcast-uri de la alte moduri de a accesa fisiere media de pe Internet, cum ar fi ascultate direct de pe blog/site sau descarca si redate in fluxul Webcasts: aplicatii speciale de client software cunoscut ca podcatchers (de exemplu, iTunes, Zune,Juice si Winamp) ce sunt folosite pentru a identifica in mod automat si descarcarea fisierelor noi intr-o serie atunci cand acestea sunt eliberate, prin accesarea fisierelor asociate cu seria. Fisierele noi sunt astfel descarcate in mod automat si stocate pe calculatorul utilizatorului sau pe alt dispozitiv de utilizare offline, care oferă acces mai simplu la continutul episodic.
   Forma cea mai comună de fişiere audio folosit este MP3.


      Am ales sa fac podcasturile atat video (Youtube - Totul despre Hostel) cat si audio o sa le puteti gasi pe blog pentru ca reprezinta o metoda mult mai apropriata fata de cititorii blogului si in acelasi timp mult mai interactiv, in care poti sa afli informatiile blogului meu mult mai usor si in acelasi timp poate poti afla lucruri interesante.
   Este alegerea ta daca o sa doresti sa imi vezi podcasturile sau nu!


P.S.: Ii multumesc pentru sustinere si motivare prietenului meu Danny.

Totul despre Hostel