Altfel de cadouri ...

  
   Cadourile sunt nişte pretexte potrivite de a surprinde pe cineva indiferent de statusul pe care îl are în reţeaua ta de socializare. Ne fac întărim relaţiile pe care le avem deja sau dorim să ,,construim" altele noi. deoarece arătăm respect, afectiune, iubire şi de ce nu şi mândrie în unele cazuri.

     Indiferent motivele pe care le avem tot timpul căutăm ca acel cadou să fie cât mai special, cât mai unicat şi în ultimul rând să se potrivească cât de cât cu dorinţele persoanei căruia dorim să îi dăruim cadoul.

     Cum deja piaţă se găsesc o multitudine de produse să le spun ,, fizice" care în timp se deteriorează, se distrug sau pur şi simplu se uită undeva într-un colţ sau într-o cutie din pod.

     Şi atunci care ar fi CADOUL CADOURILOR?! 


     Un cadoul pe care să-l poţi ţine minte toată viaţa, care nu se poate uita - o experienţă de neuitat, cum ar fi un altfel de cadou.

       Un zbor cu paranta pentru cei mai curajoşi sau poate inţiere în fotografie pentru cei mai ,,cuminţi". Dacă eşti un romantic(ă) incurabil(ă) ce poate fi mai palpitant decât un zbor cu sampanie sau să zbori la propriu către nunta visată.

       Dacă te-am facut curios şi esti dispus să oferi cadouri neconvenţionale intră acum pe Altfel de Cadouri !

Totul despre Hostel