Statiunile balneo-climaterice : Revin in forta



Germanii si rusii, vor sa isi trateze cu bani putini bolile cardiovasculare sau reumatismul. Toate bune si frumoase, doar ca hotelurile nu mai arata ca in ziua inaugurarii, ca sa nu mai vorbim despre bazinele cu apa termala.

La Baile Felix, chiar si in zilele bune, doar 15% dintre turisti sunt straini. Statiunea este printre putinele in care pot merge la bai termale sau la tratament daca au reumatism. Baza de aici este acreditata la nivel european.
Asa se explica de ce rusii si nemtii ar putea sa revina in Romania din primavara anului urmator. Contractele se vor semna la Moscova, iar patronatele noastre spera intr-o colaborare pe termen lung. Daca programul reuseste, vor avea de lucru si hotelierii si medicii specialisti.

Strainii ar da pentru o noapte la 4 stele cam 340 de lei. In aceasta suma beneficiaza de trei proceduri de tratament.

Si Sovata are potential. Statiunea inca este recunoscuta pentru apa si namolul care trateaza infertilitatea si bolile cardiace.

Dar cu o floare nu se face primavara. Jumatate dintre statiunile balneo ale Romaniei sunt tot in paragina. Vorbim despre Herculane, Borsec sau Covasna.

Sursa: Stirile Protv

Totul despre Hostel