Update-uri lunii februarie

Din luna februarie am dat un articol prin care platesc pe oricine doreste sa scrie articole pe blogul meu. Desi au fost multi candidati l-am ales pe Marius care si-a facut cea mai buna caracterizare :D ,,Sunt un tip simplu dar complicat in acelasi timp... un tip care are ca scop in viata calatoriile, natura, fotografia si... femeia iubita :-) Ma gasesti cu gandul fie la munte fie pe o insula exotica... nisip alb... fin... palmieri... asadar, stii unde sunt. Hai la o poveste! :-) ".


Citeste articolele lui : Clujul-se-promoveaza-pe-net; Calatoreste moka I, II; Pe ici pe colo .... cu Simion; Via dell'Amore....Practici adoptate de unitatile de cazare pentru cresterea veniturilor(33 x 2 + 7) / 14 = 54 ?!; Ganduri de primavara... :-) daca nu le-ai citit deja, daca nu te invit sa le citesti.:)

Am si doua surprize pentru voi, doi invitati speciali care isi vor publica aventurile traite prin intermediul blogului totul despre hostel.

Primul invitat este Robert Matovu Kawadwa care isi va publica peripetiile traite de a ajunge din Uganda in Romania. Scopul lui a fost de a studia in Romania, la FSEGA -  Babes Boyla din Cluj Napoca.
Citeste primul lui articol : MY JOURNEY TO ROMANIA;

Al doilea invitat este Luiza Ciceu , care recent a plecat in China prin intermediul Aiesec Cluj - Napoca intr-un intership platit pe 8 luni. Ea v-a scrie pur si simplu cum este sa traiesti sub "umbra marelui urs", obiceiurile, comportamentele si restul ramane sa descoperiti pe parcurs.

Totul despre Hostel