Zi-le de Cluj! Ce se ascunde oare sub acest slogan?


Anul 2011 vine cu ceva nou pentru Cluj-Napoca: Zi-le de Cluj! Dar ce o fi insemnand asta? Clujenii poate au primit niste fluturasi colorati in care erau indemnati sa spuna ceva: "Zi-le de Matei!", "Zi-le de centru!", "Zi-le de clopot!" si "Zi-le de bastion!" sunt doar cateva din indemnurile primite. Poate multi s-au intrebat ce reprezinta si poate putini s-au gandit ca ar fi vorba de o campanie de teasing pentru PRIMA EDITIE A ZILELOR MUNICIPIULUI CLUJ-NAPOCA.

Brosura Zile de Cluj

 (click pe poza pentru a downloda programul Zilele Cluj Napoca)

"Sarbatoarea" va incepe de vineri, 27 mai 2011, si va continua pana joi, 2 iunie 2011. Locatiile evenimentelor vor fi diferite, dar majoritatea dintre acestea vor avea loc in zona centrala: Piata Unirii, Piata Muzeului, Strada Mihail Kogalniceanu, Bastionul Croitorilor, Strada Potaissa, Parcul I.L. Caragiale, Memo 10, Casa de Cultura a Studentilor si Cinematograful Florin Piersic.



Se doreste ca evenimentul sa fie un succes, asadar cu totii sunteti asteptati sa participati la marele eveniment de la sfarsitul lunii mai. Voi reveni cu programul pentru restul evenimentului intr-unul dintre articolele viitoare.

Totul despre Hostel