New Babies-hostels in Timisoara!

         
Industria hosteliera prinde din ce in ce mai mult contur in Romania, in special prin cele doua hostelurile noi aparute in Timisoara: FreeBorn Hostel  si Hostel Costel ce vin cu o noua doza de personalitate printre hosteluri din Romania si datorita lor Timisoara incepe sa-si iei locul cuvenit pe harta destinatiilor pentru backpackeri.

            Hostel Costel 

Personal inca nu am ajuns la acest hostel si mi-ar place sa ajung. Din cate am observat mi se pare cel mai original hostel, pornind atat de la numele original, aspectul armonios din dormitoare,bucatarie si camera comuna,dar si promovarea unor festivalelor necomforniste precum: Plai Festival si Fan Fest  pana la creativitatea site-ului Hostel Costel.




Ca imbunatatiri ar fi completarea site-ului la sectiunele unde lipsesc informatiile dar si implementarea unui sistem de booking direct pe site. In hostel nu imi place camera de twin care mi se pare saraciosa in dotari, iar daca ar fi dupa mine as renunta la chiuveta din camera, ma gandesc ca se pot gasi alte solutii, deoarece ar fi pacat de tot mojo-ul pe care cred ca-l poate oferi Hostel Costel.


Preturile oferite:

  • camera twin privata - 15 euro/noapte;
  • dormitorul  violet cu 7 paturi -  11 euro/noapte/pat;
  • dormitorul  verde cu 7 paturi -  11 euro/noapte/pat;
  • dormitorul  gri cu 9 paturi     -  11 euro/noapte/pat;
Contact:
Adresa: Petru Sfetca nr.1
Timisoara, Romania
0726-240-223
office@hostel-costel.ro
website:www.hostel-costel.ro


Freeborn Hostel

Daca despre Hostel Costel am spus ca mi se pare ce mai original hostel din Romania, Freeborn Hostel  prima impresia un hostel foarte degajat, datorita cu camerelor mari si spatioase.


Desi nu prezinta acceasi doza de caracter si originalitate ca Hostel Costel, Freeborn Hostel are un caracter destul de sic si intim din inima Timisoarei, dar in acelasi timp as putea spune ca superior hostelului 32 Romulus atat ca pret cat si la desingul interior.


Ca imbunatatiri, ca opinie personala as incerca sa refac site-ul hostelului Freeborn Hostel sau macar as schimba radical background-ul albastru deoarece este prea intens si risca sa isi obosesca potentialii clienti ce doresc sa gaseasca informatii despre hostelulul lor, de asemenea implementarea unei pagini de contact si nu in ultimul rand asigurarea unui sistem de booking direct de pe site. Personal nu pot nu pot sa imi dau seama din poza de mai jos daca este un hol sau camera comuna. 


Daca rezulta a fi camera comuna, mi se pare extrem de mic spatiul si complet nefolositor cand tot hostel o sa fie plin sau aproape plin.

Preturile oferite:

  • camera twin privata               - 16 euro/noapte;
  • dormitorul  violet cu 6 paturi -  13 euro/noapte/pat;
  • dormitorul  verde cu 8 paturi -  12 euro/noapte/pat;
Contact:
Adresa: Str.Asanesti, nr.3, ap.1
Timisoara, Romania
0743-438-534
freebornhostel@gmail.com
website:www.freebornhostel.com

Toate cele bune pentru cei ce doresc sa ajunga in Timisoara si cred ca Hostel Costel  si Freeborn Hostel  pot sa faca fata cu brio chiar si la cei mai exigenti clienti.


Totul despre Hostel