Habla español? Bucarest Rumania te espera para la final de la Liga Europa

Bucuresti, mai 2012, finala cupei Europe League, se va disputa cu casa inchisa, intre Atletico Madrid si Athletic Bilbao. 
     Bucurestiul se pregateste de gala in 9 mai, unde finalistele cupei Europe League, vor da tot ce este mai bun pe Arena Nationala, pentru a pune mana pe marele trofeu. In Bucuresti, sunt asteptati peste 40.000 de suporteri care vor ajunge in 9 mai, din care peste 18.000 din acesti suporteri sunt spanioli.




     Interesul romanilor pentru prima finala de cupa europeana organizata la Bucuresti a fost enorm, nu mai putin de 8.000 de bilete din totalul celor 20.000 disponibile fiind vandute in prima zi. Peste 8.000 de comenzi au fost inregistrate luni pe site-ul care se ocupa de comercializarea tichetelor la finala Europa League de la Bucuresti, www.biletefotbalonline.ro
     Preturile biletelor:
Categoria 1       - 500 RON
Categoria a 2-a - 250 RON
Categoria a 3-a - 150 RON
Categoria a 4-a - 100 RON
    9 mai, va fi o zi de vis nu doar pentru suporterii celor doua echipe si a iubitorilor de fotbal, dar si pentru unitatile de cazare, restaurantele, barurile si pub-urile ce vor pline pana la refuz de avantul spaniolilor, care vor veni sa cucereasca Bucurestiul.
Dar la ce hosteluri ne putem cazam in Bucuresti in ziua acestui eveniment?
1.Explorers Hostel - Descopera ,,micul" Paris alaturi de Explorers Hostel. Pentru 9 mai, Explorers Hostel puteti gasi liber in camera mixta cu 6 paturi la pretul de 55 de lei/per pat si camera mixta cu 10 paturi la pretul de 46 de ron.
Contact:
Strada Luigi Cazzavillan nr. 21
Bucuresti, Romania
E-mail:   explorers.hostel@gmail.com
Telefon:  +40 213106971
Mobile:  +40 767330505
2.X Hostel Bucharest - Primul hostel party din Bucuresti si din Romania. Bravo X Hostel! X Hostel pune la dispozitia fanilor camera mixta cu 6 paturi la pretul de 45 de lei/per pat si camera mixta cu 8 paturi la pretul de 55 de ron.Trebuie mentionat ca X Hostel Bucuresti face partea din reteaua de hosteluri "X" din Alicante si Varna.
Contact:
Strada Balcesti, nr.9
Bucuresti, Romania
Telefon: +40 213127613
Email: bucharest@xhostel.eu
3.Miramont Hostel - Miramont Hostel din Bucuresti va ofera cazare in camera mixta cu 4 paturi la pretul de 65 de lei/per pat si camera privata cu 4 paturi la pretul de 65 de ron.
Contact:
Cartier Timpuri Noi
Strada Morilor, Nr 25 B
(langa Statia Metrou "Timpuri Noi")
Telefon: + 4/0737086576
Telefon: +4/021.2273977
Email: contact@hostelmiramont.ro
Bucuresti, Romania
4.Hostel Litovoi - Litovoi Hostel din Bucuresti va ofera cazare in camera mixta cu 6 paturi la pretul de 50 de lei/per pat si camera privata cu 6 paturi la pretul de 55 de ron.
Contact:
Adresa: Str. Litovoi Voievod nr. 60
Mobil: 0723932088 
Telefon: 031 4399943
Email: info@hostel-litovoi.ro
Bucuresti, Romania

Informatii utile 


  • Metrorex informeaza ca programul de lucru al metroului va fi prelungit pe 9 mai, acesta urmand sa circule pana la ora 1 noaptea, fata de ora 23:00. De asemenea, sase statii vor purta numele unor fotbalisti celebrii atat romani, cat si straini. Schimbarea de nume va avea loc in perioada 6-10 mai, Astfel, statia Piata Victoriei va fi redenumita Nicolae Dobrin, statia Stefan cel Mare va deveni Ion Pircalab, statia Obor - Gica Hagi, statia Piata Iancului - Fernando Llorente, statia Piata Muncii - Radamel Falcao si statia Dristor - Rica Raducanu.
                                           
  • R.A.T.B. va relansa, incepand din data de 05.05.2012, linia de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Bucuresti, „Bucharest City Tour”.Aceasta este deservita de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri, prevăzute cu ghid audio in limbile romans si engleza.Noutatea adusa de RATB în acest an este dotarea autobuzelor cu sistem internet wireless gratuit.Cele patru autobuze circula pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, sos. Kiseleff si Piata Presei. Linia functioneaza intre orele 10.00-22.00, pe un traseu cu o lungime de 15,4 km, care are 14 statii si poate fi parcurs in aproximativ 50 minute. Obiectivele turistice aflate de-a lungul acestui traseu sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Colţea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.Tarifele de transport pentru această linie, stabilite pe categorii de varsta, sunt: 25 lei/card, pentru adulti si 10 lei/card, pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulţi, vor beneficia de transport gratuit.Cardul de călătorie este valabil 24 de ore de la prima validare şi se poate procura din autobuzele turistice. Utilizarea cardului pe parcursul întregii zile oferă turiştilor avantajul flexibilităţii în alegerea programului şi obiectivelor de interes.
  • O alta masura vizeaza crearea unor curse si trasee speciale de la aeroport catre zonele pentru fani: Piata Constitutiei si Piate George Enescu sau Arena Nationala. 
  • Oamenii sunt sfatuiti sa nu vina la meci cu masini, iar daca fac asta sa isi pastreze calmul si sa parcheze cat mai departe de stadion.
De asemenea as avea ca rugaminte ca hostelurile din Bucuresti sa recomande si hostelurile din Brasov,  hostelurile din Sibiu,  hostelurile din Sighisoara,  hostelurile din Timisoara, hostelurile din Constanta, hostelurile din Cluj Napoca si  hostelurile din Suceava, pentru a putea oferi cu diversificare turistica asupra Romaniei, pentru a ne putea face cunoscuta prezenta in turismul mondial low-buget.

3 Responses to Habla español? Bucarest Rumania te espera para la final de la Liga Europa

  1. va fi o adevarata nebunie..dar abia astept meciul:D

  2. O sa fie ceva deosebit :)

  3. Si hablo..Es un dezastreee!!Gano Real Madrid!!Que bien para ellos!:)

Totul despre Hostel