Potoleste-ti setea de spiritualitate cu Libraria Maranatha

         Traim vremuri tulburi, in care ziua de azi nu poate fi identica cu ziua de maine. Criza economica, revolutiile arabe, iluzia puterii si nepasarea semenilor nostri in cautarea avutiei imediate ne transforma in altceva, Pamantul este in schimbare, noi suntem in schimbare si cu totii simtim ca aceasta schimbare se va produce asa cum simtim noi ca se va produce.
     Societatea curenta se bazeaza pe o invazie de multiculturalitate si tehnologii avansate cu carti in format electronic si jocuri pe calculator. Fie ca esti un adolescent sau un adult ar fi bine sa te opresti din agitatia si presiunea vietii moderne si sa redescoperi arta, placerea de-a citi o carte de capatai precum biblia.
     Niciodata nu e prea tarziu sa intri in contact cu eul tau religios si sa descifrezi tainele ascunse si invataturile specifice bibliei.
     In general biblia constituie motivul cel mai pertinent care ne ofera sansa de-a fi mai buni cu noi insine si de-a interactiona cu entuziasm si bune intentii cu persoanele dragi noua si nu numai. In biblie, sunt cuprinse adevarate lectii de viata care au fost valabile acum mii de ani si inca mai pot fi aplicate in viata noastra noastra cotidiana cu succes.
     Este foarte important sa ne rapim clipe pretioase din viata noastra si sa le investim in sfaturile si indicatiile valoroase ce sunt adapostite in continutul cu substrat al cartii sfinte.
    Deoarece omul prin definitie s-a nascut sa respecte profunzimea spiritului religios ce metoda mai buna exista pentru a face acest lucru decat rasfoind paginile ingalbenite ale bibliei prin achizitionarea unui volum nou, dar inzestrat cu parfumul a milioane de generatii care au avut ce invata dintr-o carte pentru trup si suflet ?
   Biblia insumeaza o gama larga de pilde cu caracter practic si cu rolul special de-a ne indrepta pasii spre drumul tainic si complex al descoperii sensului divinitatii si al atributiilor fiecarui individ pe pamant. Niciodata nu e prea tarziu sa citesti o carte fundamentala in structura societatii crestine si sa retii sfaturile esentiale cuprinse intr-o carte care se integreaza in epoca contemporana.

2 Responses to Potoleste-ti setea de spiritualitate cu Libraria Maranatha

  1. De unde pot cumpara si eu o biblie cu explicatii ?

  2. Este foarte interesanta aceasta carte, Biblia. Este plina de paradigme si necesita ori un inalt grad de intelegere ori sa o citesti cu "sufletul" cum spun preotii.

Totul despre Hostel