Vine vacanta...Vin concediile




Fiecare persoana se gandeste sa plece undeva vara asta fie in tara fie in strainatate, n-am dreptate?? Iar agentiile de turism ca si hotelurile ne imbie cu tot felul de ,,miresme" ca early booking ce ne ofera de la 5 - 20 % reduce din 100 - 150% decat aveau ei preturile respectiv pachetele promotionale ca sa mergem in vacante.

Ma intreb ce e mai comod: sa mergi la o agentie de turism si sa iei un pachet de XXX de euro cel mai ieftin din care doar jumatate este drumul si cazarea si restu intra in buzunarul agentiei sau poti sa iti construiesti singur vacanta de vis cu o cheltuiala cat de cat rezonabila pentru orice om.
Poate probabil unii dintre voi nu stiti dar e chiar oky sa zbori cu avionul (apropo, e mai sigur decat o masina, pentru ca pe drumurile noastre si de ai ,,norocul" sa dai de niste soferi tampiti care doar sa se dea mari cu masinile lor sa impresioneze nici cu popa nu te mai ridici) si e destul de ieftin daca iti faci rezervare din timp cu 2 luni inainte (vezi oferta de pe wizzair.com, acolo ai pana la 50 % la orice destinatie daca iti faci rezervare prin transfer bancar) si sa iti faci rezervare la un hostel din afara care iti da directiile mura in gura si daca ai noroc, membri personalului pot sa te astepte direct de la aeroport (aici depinde de hostel).

Daca nu vrei sa pleci in afara si iti este mai comod in tara iti propun sa intri peste 2 zile pe totuldesprehostel.blogspot.com ca sa iti satisfaci curiozitatea.

Numai bine si calatorii cat mai placute,
Dorin Taranu

Totul despre Hostel