Interviul cu managerul Larry Hostel


Imi place sa lucrez in turism pentru ca domeniul este cu adevarat atractiv si dinamic. In plus,sa lucrezi cu oameni te ajuta sa fii permanent motivata sa iti extinzi experienta si aptitudinile. In acelasi timp, invat mereu lucruri noi, am satisfactii numeroase de ordin profesional si personal.
In comparatie cu alte domenii, in turism nu ai vreme sa te plictisesti, plafonezi! Cunosti in permanenta oameni noi, diferiti, de obiceiuri si culturi distincte incat daca stii cum sa privesti lucrurile, gasesti o provocare in fiecare zi. Mai mult de atat, fara sa vrei te atasezi de unii dintre oaspetii tai incat ajung sa revina an de an.

Una dintre cele mai mari satisfactii este ca ai feedback direct, vezi ca aprecierea a ceea ce faci, lucru care te motiveaza sa te perfectionezi, sa oferi tot ce e mai bun.

Acest domeniu iti permite care iti permite sa vizitezi locuri si sa vorbesti oamenilor despre ele, sa porti discutii intr-un mediu informal astfel incat sa nu-l percepi drept loc de munca cu stressul aferent, ci mai repede un mod de a imbina partile componente ale unui mod de viata.
Turismul este pentru oamenii sociabili, carora le place sa fie in permanenta inconjurati de semenii lor, carora le place sa comunice, sa cunoasca! Daca toate aceste lucruri te caracterizeaza, zi de zi e un fel de joc, in viata reala.

Iar pentru vara oferim preturi intre 14 euro si 16 euro de persoana/noapte, depinde de tipul camerei, excursii de o zi la manastiri, discount-uri pentru grupuri sau turisti care doresc sa stea o perioada mai lunga.

Multumiri,
Larisa Anchidin

Site-ul nostru

Totul despre Hostel