Chisinau Hostel


Trenul a ajuns in gara, destinatie finala: Chisinau. Obosit de la atata drum, cu siguranta doresti sa te relaxezi si sa te simti ca intre prieteni. Nu ai prea multi bani in buzunar ca sa iti permiti un hotel sau o pensiune asa ca incepi sa intrebi in stanga si in dreapta de ceva cazare ieftina. Multe detalii nu ai primit mai din partea nimanui. Dar oare ce faci? Cu rucsacul in spate incepi sa cauti un chiosc de ziare pentru a cumpara harta orasului. Zis si facut.
Incepi sa cutreieri cu privirea strazi, stradute poate va fi ceva care sa indice cazare ieftina, dar cu niste conditii bune. Cam imposibil ti-ai spune. Dintr-o data atentia se opreste asupra unui hostel, Chisinau Hostel. Nu ai notebook-ul la tine ca sa cauti pe internet daca vei gasi pe undeva wireless, dar ai un telefon care dispune de internet. Tastezi repede numele si pretul si dai searhc. Rezultatele au si aparut, 10 euro pentru o camera pe care o imparti si cu alte persoane si 12 euro pentru o camerain care stai singur. La prima vedere pare imposibil, dar nu mai stai pe loc si o iei catre acea strada unde e localizat acel "loc minune".
Ajuns in fata faptului implinit, deschizi usa si intri, te intampina cu caldura un personal prietenos care te primeste ca atare. In gand iti spui: "Avea dreptate prietenul ala al meu din Cluj cand a zis sa aleg un hostel, imi voi gasi noi prieteni!". A urmat un tur al cladirii pentru a vedea conditiile de trai...asa am spus? Pentru a vedea confortul pe bani putini in care vei putea sta.


Ai vazut care iti sunt o parte din facilitati, acum iti mai ramane o intrebare, internet este, un laptop sau pc de pe care sa intru sa imi verific mail-ul? Da, ti se raspunde. Dar ca si supliment ti se mai spune ca poti oricand comanda ceai sau cafea gratis. Nu mai stai pe ganduri si spui raspunsul final, raman la acest hostel..

Totul despre Hostel