Sarbatorile vin...si la Multi Ani de 1 Decembrie


Aerul de sarbatoare se simte inca de acuma prin oferte care de care mai tenante sa ne faca sa calatorim sau cheltuim cat mai mult pentru cei dragi.
Dar cu criza economica pare sa ne strice planurile din ce in ce mai mult in cautarea unei oaze de linistite in care sa ne simtim deconectati de stresul care ne incoajoara fie munca care pare sa nu se mai termine pana la aerul plictisitorul in orasul in care traim.

Orase precum Londra, Berlin si Praga sunt toate perfecte pentru o pauza in aceasta iarna.
Este ,,casa" celor mai bune cele mai bune piete de Craciun din Europa, unde calatorii pot obtine cumparaturi personalizate totul intr-o atmosfera autentica a unei vacante traditionale de Craciun.
Atat in Berlin cat si in pietele din Praga sunt sute de tarabe de unde puteti cumpara mestesuguri traditionale si oferte ,,delicioase", precum vinul fiert si castane prajite.  

Shopper's din Londra Markets, ,,Winter Wonderland " si " Ice Rink" in Hyde Park si luminile de pe celebru  Oxford Street, aduce la inaltime de spirit Craciunului.

Poate o vacanta departe de casa de Craciun poate parea costisitor... dar hostelurile ofera o alternativa accesibila pentru o vacanta de Craciun si pentru a aduce o vestea buna in acest an, am ales trei din cele mai bune hosteluri din fiecare oras european care ofera clientilor un Craciun de neuitat  
  • Sir Toby's Hostel Praga ofera tarife speciale de Craciun pentru toate rezervările făcute prin intermediul HostelWorld sau site-ul lor. Este printre cele mai bune hosteluri din Praga, iar personalul  gazduieste in Ajunul Craciunului bufet cu toate bunatatile din bucataria ceha.  





  • Sarbatoriti de Craciunul de la Hostelul Journey's Kings Cross din Londra. Va puteti rezerva paturi  pentru data de 20-27 decembrie cu numai  £ 10 per persoana, si va intampina cu o multime de cadouri si surprize pentru Craciun. Oaspetii se pot bucura de intrare gratuita la cluburile locale, un voucher gratuit pentru bauturi intr-un bar local si 30% reducere la un restaurant Cool din Londra.Exista chiar si o petrecere de Craciun cu colinde cantate live.Pentru rezevari puteti folosi HostelWorld.



  • Generator Hostel din Berlin are niste cadourile de neuitat, pentru calatorii care se vor bucura de magia Craciunului in Berlin: cina traditionala de Craciun gratuita, bautura de bun venit si petrecerea de Craciun pe 24. Generator Hostel, ofera si un pachet VIP Craciun Deal (VIP Christmas Package Deal) prin intermediul HostelBookers, cu trei nopti intr-un dormitor comun,inclusiv cina, pentru € 49 sau prin site-ul lor personal Generator Hostel.



3 Responses to Sarbatorile vin...si la Multi Ani de 1 Decembrie

  1. O destinatie de Craciun poate fi si Marocul, e minunat!

  2. Foarte frumos!

  3. Foarte frumoase destinatiile amintite!

Totul despre Hostel