Un Revelion Special - Edinburg's Dogmanay



Organizatorii din Edinburg's Dogmanay spun ca va fi cel mai tare Revelion din  lume si din  Scotia si au destule argumente cu care sa se laude ! Mii de oameni vin la Edinburgh pentru Dogmanay in fiecare an de Revelion si de data asta televiziunea va transmite in direct pe tot teritoriul Marei Britanie, ce a devenit o traditie scotiana intens popularizata in Regatul Unit.

Festivitatile de Anul Nou implica un concert de lumina a lumanarilor,concerte stradale si fabuloase focuri de artificii ce vor fii intampinatate de o petrecere in strada care in mod inevitabil, dureaza pana la primele ore ale diminetii.


De obicei,pentru a trece timpul mai usor petrecaretii scotieni canta Auld Lang Syne la fiecare dans, in care este reprezentata cultura,natura si spiritul scotian, un cantec impresionat si miscator in acelasi timp creend o atmosfera de vis, o amintire de neuitat aratand de ce sunt mandri ca sunt scotieni.

In ziua de Anul Nou, petrecaretii scotieni participa si la jocurile traditionale (surprinzator de populare!), la care pot si participa sau doar se uita la concursul Dogmanay, un amestec intre concursuri si curse de caini.



 
Alege un Revelion special in Edinburg - Nu vei regreta! 

Fa-ti rezervare acuma aici la cele mai convenabile preturi!


Click aici pentru a asculta Auld Lang Syne

Totul despre Hostel