Hai la schi!



Inca suntem in plina luna de iarna, ger si zapada. Ce poate sa fie mai placut pentru un impatimit al sporturilor de iarna?! numai situatie financiara sa fie ca in rest totul se rezolva.
Daca esti zapar, asa se intelege ,,zapar" = personaj misto, el sau ea, cool de tot, care se da pe zapada cu schiuri sau cu placa! De regula il gasesti pe partie cu mentiunea ca uneori il gasesti off-piste, extreme sau in indoor snowpark-uri. Seara in skipub la petreceri nebune atunci trebuie sa te alaturi comunitati Hai la schi , prima comunitate de zapari din Romania.
De ce sa te alaturi acestei comunitati, pai in primul rand de ,,fun" , o sa cunosti persoane care iti impartasesc interesul, in al doilea rand in acesta comunitate o sa isi deschida birouri cele mai mari de turism din marile regiuni de schi din Europa si vei avea contact direct cu ele si in al treilea rand pentru actiunile tale in comunitate primesti puncte pe care o sa le schimbi pe chestii traznite.
Prin urmare n-ai ce pierde daca te alaturi acestei comunitati, pentru ca ei te astepta cu evenimente, petreceri, ture impreuna si ... multe alte idei traznite!
Intra fa-ti cont si convinge-te Hai la schi - Cea mai nebuna comunitate de zapari !

Totul despre Hostel