Mirajul pachetelor de acasă

 
     Din păcate ultimele trei săptămani am fost ocupat cu sesiunea şi examenele şi nu am mai putut scrie pe blog. Îmi pare rău pentru cei care mă urmăriţi că nu v-am anunţat, dar acum am revenit cu forţe proaspete şi gata de scris.
      Dacă te întrebi de ce titul este ,,Mirajul pachetelor de acasă"  de păţanie ce am păţit-o aşteptând pachetul de acasă care mi-a sosit după trei zile, cu mâncarea deja stricată, e bine că am găsit măcar actele care trebuiau să ajungă, pentru autobuzul de pe cursa Botoşani – Cluj căruia i s-a defectat o piesă de la autocar şi nimeni nu a mişcat un deget pentru pachetele noastre decât după trei zile.
      Cum să fie asa ceva posibil?! E simplu: nimeni nu răspunde pentru bagajele din cala autocarelor nici cei de la Cluj, cât nici cei de la Botoşani pentru că sunt transportate la ,,mica" învoiala şi nu poţi să tragi pe nimeni la răspundere.
       Dacă vroiai să mergi să afli mai multe informaţii la autogara din Cluj, nimeni nu ştia nimic. În fine, în prima zi am asteptat normal autocarul să vină la 17.15 în autogara şi nimeni nu a spus nimic, că autocarul este defect, numai după 45 de minute de plictiseală în care aşteptam autocarul au reuşit să deie anunţ autogara Beta din Cluj, că este suspendată cursa şi ni s-a spus să venim la 6.00 dimineata, a doua zi. Dar surpriză: autocarul nu sosise. Îmi vine în minte vorba unui tip cu care aşteptam pe peron :,, Dacă păţeşti, păţeşti", în timp ce îi uram de ,,bine" şi multă carne (doar e criză) companiei de transport.    
       După multe insistențe, la autogara din Cluj mi-au dat numărul de telefon de la şofer să pot să vorbesc cu el, dacă mai ajunge în Cluj cu pachetele sau ce o să se întample cu ele şi mi-a spus ca ajunge abia urmatoarea zi.
        În sfârşit după 3 zile de plimbat şi telefoane date aiurea am reuşit să îmi recuperez pachetul şi să aflu încă o dată ceea şi ştiam: că nimeni nu ia nici o măsură oricât de mică sau mare ar fi, pe un motiv foarte simplu : NU NE PASĂ!! NU NE INTERESEAZĂ!!

4 Responses to Mirajul pachetelor de acasă

  1. Acum fara suparare , dar daca pui la curierul rapid ajunge in aceiasi zi daca pui dimineata si te duci sa ridici pachetul de la baza.

  2. Da asa pentru acte sau documente dar sunt cazuri, aici ma refer la studenti la pachetele de acasa cu mancare. Acuma nu stiu daca este vreo companie in Romania care sa se ocupe si pachetele de mancare a studentilor.:)

  3. bine ca nu a dat soferul bir cu fugitii sau cum se spune si totusi ai reusit sa iti recuperezi bagajele :))

  4. Pai dupa vreo doua zile cam era cazul sa ajunga ca nu eram singurul in acel caz:))

Totul despre Hostel