Ultima zi a conferinţei Hihostel România ediţia a - 11 a

        Deși trebuia să fi scris ieri despre ultima zi a conferinței din păcate nu mi-a permis timpul, dar o să scriu azi despre ce s-a petrecut ieri la gazda noastra Heltai Hostel ( un nou hostel în Cluj Napoca despre care o să scriu în cel mai scurt timp).
       Per ansamblu o să vă spun că toata lumea s-a înteles foarte bine, chiar am reușit multe colaborări care care le doresc să  fie cat mai ,,fructuoase,, deci țineți-vă bine că o să urmeze foarte multe concursuri deci stați pe fază.
      Pot să vă spun că prezentarea mea a avut un succes printre managerii de hosteluri și asociația HiHostel România, care au fost de acord cu propuneri mele și mi-au spus ca o sa ma susțină în planurile de viitor.
     În curând, o să pot să vă ofer carduri hihostel foarte folositoare atât dacă călătoriți în țară cât și străinate , dar despre aceste carduri o să vorbesc luni.
    Dacă aveți intrebări sau orice altă nelămurire imi puteți lăsa commenturi și o să vă raspund cât mai curând sau îmi puteți trimite întrebările la adresa de e-mail dorintaranudumitru@gmail.com

2 Responses to Ultima zi a conferinţei Hihostel România ediţia a - 11 a

  1. Dorin, no offence, dar mai corecteaza si tu textele inainte sa le publici, ca nu da deloc dovada de profesionalism o exprimare de genul: "foarte multe concursi" sau "doare despre aceste carduri o să vorbesc luni." De fapt, ultima nu e asa gresita, chiar DOARE asa o exprimare (si gratioasa de mine face versuri :)) )

  2. In primul rand scuze si in al doilea rand l-am scris cand eram obosit:) nu este o scuza dar pe viitor o sa fiu mai atent,multumesc pentru sfaturi;)

Totul despre Hostel