Brasov - Capitala verde a Romaniei in 2011

          
            Brasovul, ales de cititorii evz.ro drept orasul de vis din Romania, a castigat astazi titlul de Capitala Verde a Romaniei, in cadrul primei editiei a Galei de Mediu organizata de URBB si Ministerul Mediului.  Competitia nationala pornita anul trecut de Umbrela Verde este o campanie a  Tuborg Romania.

            Timisoara, Clujul, Braila, Sectorul 2 (Bucuresti), Slobozia, Alexandria, Brasovul, Deva, Sfantu Gheorghe si Zalaul sunt orasele care s-au inscris la competitie.

           "Este nevoie sa contribuim cu totii la protejarea mediului, iar astfel de proiecte au rolul de a ne atrage atentia asupra acestui lucru", a declarat ministrul Laszlo Borbely astazi, la festivitatea de premiere. Dintre cele zece municipii inscrise, Brasovul a obtinut punctajul cel mai mare acordat de juriu. Astfel, el devine orasul care va purta pe parcursul acestui an titlul de "Capitala Verde a Romaniei 2010". Anul trecut, Brasovul a primit titlul de orasul de vis din Romania, fiind ales de cititorii evz.ro drept municipiul in care se traieste cel mai bine in tara.

sursa: evz.ro

2 Responses to Brasov - Capitala verde a Romaniei in 2011

  1. capitala verde a Ro 2011 poate :)

  2. mersi:)

Totul despre Hostel