Vezi ofertele de Pasti ale agentiei de turism a Patriarhiei Romane


"Calatoriti cu Dumnezeu!" Sub acest slogan, agentia de turism administrata de Patriarhia Romana este gata sa ii trimita pe crestinii care iubesc calatoriile in vacantele clasice la manastiri, dar si cu avionul peste hotare.

In plus, agentia inchiriaza masini si apartamente si aduce turisti din tarile nordice.


"In pelerinaj, Dumnezeu si omul se cauta reciproc si se intalnesc in mod spontan si misterios," este mesajul Patriarhului pentru orice crestin care ajunge la agentia de turism a Bisericii.

Pana la revelatii spontane, trebuie sa platesti un bilet de avion. Te consiliaza rapid specialisti in sutana, care au contracte de ticketing cu 15 companii aeriene mari.

Agentia Patriarhiei ofera acum si servicii tip rent-a-car, cu un van de 6+1 locuri aflat in administrarea hotelului sau de 4 stele. De exemplu, transferul de la Aeroportul Henri Coanda si retur, costul pentru fiecare pasager este de 15 euro.

Masina bisericii ofera, de fapt, acelasi confort ca si concurenta, doar ca pretul e cu un sfert sub medie. Si tot pe piata libera a fost lansat Centrul Sfantul Apostol Andrei din Bucuresti, unde turistii sunt cazati in apartamente de 3 si 4 camere si platesc intre 450 si 550 de lei pe noapte, fara mic dejun.

Pentru Pasti, aproape toate biletele catre Israel, Iordania, Bulgaria, Macedonia si Tismana sunt vandute, iar pelerinii platesc asigurarile si alte servicii optionale. Ghidul, si el tot in reverenda, este inclus in pret.

Totul despre Hostel