Totul despre Hostel partener HostelsClub

          Anutam cu mandrie colaborarea cu HostelsClub.com unde va puteti cauta cazarea perfecta printre miile de unitati la nivel mondial, garantand milioane de calatori  rezervarea facuta online. Prin intermediul Hostelsclub nu numai ca va puteti gasi cea mai buna optiune pentru raportul calitate/pret pentru cazarea dorita, dar lucrul cel mai important este ca o sa economisiti timp si efort daca folositi sistemul lor de booking, pe care puteti sa-l testati chiar aici.

          Dar de ce HostelsClub?
          In  primul rand ofera o gama larga de optiuni de de cazare de la hosteluri, apartamente pana la b&b, hoteluri, guesthouses si locuri de campare. 
         In al doilea rand aveti posibilitatea de a obtine gratuit cardul de membru HostelsClub, astfel puteti sa aveti acces la toate discounturi si gratitatile prevazute de statutul de membru.(vezi de ce reduceri beneficiezi aici) si daca vrei sa iti card de membru gratuit intra aici.
          Si in al treilea rand daca aveti cardurile de membru hostelurile ce coopereaza cu HostelsClub, mai nou au inceput sa le recunoasca ca si card de fidelitate si sa recunoasca reduceri ulterioare, iar un lucru important pe care tin sa-l precizez este ca in momentul rezervarii nu se mai percepe booking fee.
          Acest sistem are mare succes in Europa si cred ca va fi la fel si pentru Romania.

Totul despre Hostel