Transylvania Hostel - Perla din inima Ardealului


A fost o data ca niciodata o dorinta... a luat fiinta o idee, care s-a nascut acuma un an jumatate din magia pura a Transilvaniei din dorinta a doi frati : Iuliana Csapo si Gaby Csapo care cunosc de mici placerea de calatori si de a face oamenii sa se simta excelent in cochetul lor hostel din Cluj Napoca.

Aici am trait o experienta de miraculoasa pentru ca am putut sa intalnesc oameni din toate colturile lumii pe care nu as fi putut sa ii cunosc altfel si va spune ca e o adevarata placere sa lucrez in acest loc minunat inca de la inceput de cand acest hostel era pur si simplu o ,,broasca raioasa" ce s-a transformat in ,,print".

De aceea am inceput sa scriu si acest blog pentru a informa lumea despre o noua posibilitate de cazare mult mai ieftina decat un hotel sau motel deoarece nici eu nu stiam de asa ceva acuma 2 ani si de aceea cred ca ar fi cat mai bine informarea despre aceste locuri de cazare in care oamenii de la hostel chiar te fac sa te simti ca acasa, sa te simti cat mai bine si cat mai comod in hostel decat fata de un hotel.

In plus Cluj Napoca are tot ce ii trebuie sa devina si sa fie un important centru turistic din inima Transilvaniei prin cultura, multiculturalitatea oamenilor, traditiilor si culturilor etnografice, in plus Clujul are suflet si nu exista persoana care sa nu se indragosteasca de Cluj.






Totul despre Hostel