Sfarsit concurs - Descopera spiritul hostelului din inima Transilvaniei


       

    Imi pare rau pentru ca ati astept inca o zi sa aflati cine o sa castige, dar managerii au fost ocupati, sa se decida cineva v-a castiga un weekend atat la Cluj cat si la Sighisoara.      
           Castigatoarea concursului ,,Descopera spiritul hostelului din inima Transilvaniei" este ... (Aplauze!! Va rog!!) este Gabriela Muresan din Bistrita Nasaud pe care o asteptam cu drag in Cluj Napoca sa isi petreaca weekendul in Cluj Napoca la Transylvania Hostel alaturi pe persoana iubita (sau singura) cum crede ea cel mai bine.
            O astept pe Gabriela sa lase un comment la acest articol prin care isi manifesta bucuria (Zambiti!! Va rog!!) si daca doriti puteti intra si pe blogul ei Gabriela Muresan.
         
        Castigatoarul concursului ,,Descopera spiritul hostelului din inima Transilvaniei" este ... (Aplauze!! Va rog!!) este Florin Mihail Bobu din Bucuresti pe care il asteptam cu drag in Sighisoara sa isi petreaca weekendul in Sighisoara la Gia Hostel alaturi pe persoana iubita (sau singura) cum crede el cel mai bine.
            Il astept si pe Florin sa lase un comment la acest articol prin care isi manifesta bucuria (Zambiti!! Va rog!!).

            Va multumesc la toti care ati participat si va astept si data viitoare cand o sa fiu mai darnic decat acuma, cine stie daca sunteti cuminti si mai vizitati blogul meu din cand in cand aveti sansa sa castigati un Revelion alaturi de persoana iubita (nu va spun inca unde, va las sa descoperiti in articolele care urmeaza).

2 Responses to Sfarsit concurs - Descopera spiritul hostelului din inima Transilvaniei

  1. Felicitari castigatoarei! Poate ne impartaseste articolul castigator si noua. :)

  2. Domnule Dorin Taranu,

    Buna Seara! UAU! Ce veste minunata! SUPER! Multumeeeesc! La aer curat.....Ce bineeeeeee! Si nu plec singuuuur... In sfarsit, linisteeeee!

    Uitasem de participarea mea la concursul dv! Dar ma manca talpa. Si eu ma scarpinam intrebandu-ma: unde voi pleca eu la drum de seara? Pentru ca, atunci cand am mancarimi la talpa(pe bune), fac un drum. Am superstitia asta si functioneaza de fiecare data. Deci, asta era :)

    Va multumesc pentru premiu. Va multumesc pentru initiativa. Si va multumesc pentru efortul investit in proiect!

    O seara frumoasa va doresc dv si intregii echipe!

    Cu multumiri,
    Florin Mihail Bobu

Totul despre Hostel