Finlanda: o noua provocare?

Finlanda, o tara scandinava, o tara cu nu foarte multi locuitori, dar cu multe trupe consacrate de metal. Sa luam o situatie simpla, peste o saptamana trupa ta preferata ar avea un concert la care tii neaparat sa mergi. Dar, nu cunosti pe nimeni, nu stii nimic despre acea tara, despre cazare...ai tendinta sa spui, "eh...o sa dorm si eu pe unde apuc". De ce sa faci o asemenea greseala cand poti foarte simplu sa te cazezi la unul din hostelurile de care dispune aceasta?!
Sa incepem sa le facem o oarecare ierarhie, caci concertul va avea loc curand si trebuie sa te gandesti la ce decizie vei lua, nu?

1. Hostel Rudolf
Hostelul se afla aproape de centrul orasului Rovaniemi, la 8 km de aeroport. Pretul este pentru orice buzunar, pentru orice calator care vrea sa poposeasca o noapte in acel tinut mai aproape de Mos Craciun...Aaa...era vorba de concert, nu? Stiai ca Lordi sunt din acel oras? Sau nu ei te intereseaza? Nu e problema, alternative sunt.

2. Hostel Stadion

Eh...acesta te opreste chiar in inima capitalei, Helsinki. Este cunoscut si cu sintagma, cel mai bun in a face fata calatorilor. Asa o fi? Aici deja te poti simti mai confortabil, camere mari, cu ferestre pe masura care au vedere spre parc. Ce bine suna...cred ca aceasta oferta te-ar atrage mai mult. Doar stii ca sunt atatea trupe din capitala...Bine, bine...am inteles, iti mai arat cateva oferte.

3. Hostel Sofia
Aici deja se schimba tot. Am zis si eu wow...o locatie impresinanta tocmai in centrul orasului Tampere. Aici as sta si eu, ce conditii si ce frumos arata, merita sa petreci acolo o noapte, mai ales dupa ce ai fost la petrecerea de dupa concert, caci sigur va fi una. Si ca sa te atrag si mai mult in cursa, am sa mai pun cateva "ispite" de la acest hostel pentru a-ti ingreuna decizia.



Acum sper ca vei alege locatia care crezi ca se va potrivi cu tine, cu ceea ce cauti, caci Finlanda trebuie si vizitata, macar cateva zile. Vei colinda celebrele saune, vei bea...ceai, ca doar ce altceva, aaa...ceva care incepe cu "v" si se termina cu "a", mai simplu "vodka". Daca esti un adevarat metalhead, poti incepe prin a vizita si patria mama a preferatilor tai, caci nu va putea decat sa te incante.


Totul despre Hostel