De ce sa devii membru HostelsClub?

De ce sa devii membru HostelsClub? 
Sunt destul de multe motive pentru ca am ales sa devin membru HostelsClub, in primul rand pentru ca ofera accesul la comunitatea HostelsClub daca ai acest card de membership, in doilea rand se ofera gratuit pana la 01.01.2013 si in al treilea rand este extrem de folositor datorita discounturilor pe care le primesti daca ai cardul de membership HostelsClub.
1.Bugetul: Este o cale excelenta pentru a gestiona cat mai bine banii intr-o calatorie, astfel cu cardul de membru HostelsClub pe langa ca va ofere la 10% discount la pretul de cazare prin reteaua lor de hosteluri, plus discounturi variate la diferite muzee, galeri de arta, restaurante, etc. (intra aici pentru mai multe detalii) intre 20-30% in functie de ce optati sa faceti. Stiu, stiu probabil va ganditi ca nu este cine stie ce discount daca aleg sa stau 2-3 nopti, dar daca facem un calcul simplu, la o cazare intr-o un hostel decent ce are un pret de 15 euro pe noapte economism 4.5 euro si daca mai adugam discounturile ce le primim de la restaurentele , muzeele, galeri de arta putem economisi per sedere cel putin 10 euro care ii putem folosi si pentru alte scopuri sau nevoi.

2.Securitate: HostelsClub este o prezenta destul importanta pe piata internationala hosteliera inca din 2002, iar faptul ca ofera posibilitatea de a cauta hosteluri in peste 120 de tari, in baza lor de date regasindu-se peste 20,000 de unitati de cazare spune tot despre seriozitatea si siguranta acestei companii.
3.Networking: Daca vrei sa iti impartatesti experientele tale, sau daca ai nevoie de sfaturi pentru urmatoarele tale calatorii, HostelsClub detine o comunitate destul importanta de calatorii globaltrotteri care te vor ajuta oricand cu orice intrebare sau nelamurire (fa-ti cont de membru HostelsClub aici).
4.Newsletters: Ofera baza de date cu foarte multe articole ce contin de la sfaturi de calatorie pana la evenimente sociale, concursuri destul de consistente si nu ultimul majoritatea articolelor au un continut concis si relevant pe orice problema care ai putea intampina.
Astea fiind spuse, imediat se apropie si concediile, fa-ti cont pe HostelsClub sa primesti gratuit cardul de membership HostelsClub, oferta dureaza pana la 01.01.2013, pune-ti rucsacul in spate si porneste in lumea marea alaturi de Totul despre Hostel si HostelsClub.

Totul despre Hostel